Bel ons! We helpen u graag verder
+31 (0)40 304 13 00
(Ma – Vr, van 8:30 tot 17:00)
Bel ons! We helpen u graag verder
  +31 (0)40 304 13 00 (Ma – Vr, van 8:30 tot 17:00)

Bereik het perfecte resultaat van liposuctie in twee stappen

Antwoord:

Een ongezonde levensstijl, een zittend beroep, onjuist dieet en gebrek aan lichaamsbeweging; dit zijn de redenen waarom mensen worstelen met vergroot vetweefsel en waarom de vraag van het publiek naar liposuctie toeneemt. Volg ons exclusieve tweestappenprogramma voor een perfect resultaat van de medische behandeling.

Liposuctie kan worden gedaan met behulp van verschillende technieken. De meest geschikte techniek wordt tijdens een consult door een plastisch chirurg bepaald. Alle technieken moeten leiden tot een soortgelijk resultaat. Het uiteindelijke resultaat kan significant worden beïnvloed door, onder andere, verkeerde postoperatieve zorg. Om cliënten te helpen het beste resultaat te bereiken en de postoperatieve fase te vergemakkelijken, heeft LIPOELASTIC een twee-fase programma voor compressietherapie ontwikkeld. Hierbij gaat het om de CLASSIC (drukkleding ontworpen voor direct gebruik na de ingreep) en UNIQUE (voor gebruik gedurende de nabehandelingsfase) collectie.

De CLASSIC collectie is verrijkt met nanodeeltjes zilver. Het antibacteriële effect van zilver elimineert de groei van bacteriën, versnelt het genezingsproces en voorkomt nare geurtjes. Cliënten voelen zich gedurende de eerste drie weken alsof ze in wol zijn gewikkeld (waarbij de materialen van LIPOELASTIC drukkleding in feite veel complexer zijn en waarvan een constante rekbaarheid wordt gegarandeerd).

De UNIQUE collectie is speciaal ontworpen voor gebruik in de tweede fase van het herstel. Deze fase is minder pijnlijk en we raden aan deze gedurende 5 weken na de eerste fase te dragen. Speciale sluitingen stellen patiënten in staat om het compressieniveau aan te passen aan hun comfort. Geperforeerd 3D-materiaal handhaaft een constant microklimaat, wat een comfortabel gevoel geeft, zelfs wanneer het de hele dag wordt gedragen.

LIPOELASTIC®-kleding voldoet aan de hoogste criteria voor compressietherapie. Door ze te dragen, wordt het genezingsproces aanzienlijk versneld en kan de gebruiker zo snel mogelijk weer terugkeren naar de dagelijkse activiteiten. Handgemaakte productie, ontwerp en gebruiksvriendelijke kenmerken zijn perfect voor u om ondersteuning te krijgen voor de post-operatieve periode en snel te herstellen.


Vind u dit een goed antwoord?
Deel met uw vrienden

Contact us
team LIPOELASTIC
Wij zijn hier om u te helpen
+31 (0)40 304 13 00 (NL) of +32 (0)78 481 963 (BE/LUX) (Ma – Vr, van 8:30 tot 17:00)
Stel uw vraag
" Wil jij op de hoogte worden gehouden over nieuws en trends op het gebied van plastische chirurgie? "

Váš email byl úspěšně přihlášen

Váš email už existuje

Při komunikaci nastala chyba, zkuste prosím přihlášení později

Váš email nebyl zadán korektně