Interview met Dr. Don

Interview met Dr. Donald

1. Welke ervaringen heeft u over het algemeen met drukkleding en hoe waardeert u de producten van LIPOELASTIC?
Wij gebruiken drukkleding standaard als nabehandeling na een liposuctiebehandeling. De producten van LIPOELASTIC zijn van uitstekende kwaliteit en zijn comfortabel om te dragen, iets wat van groot belang is voor onze cliënten, aangezien ze de kleding meerdere weken dienen te dragen.

2. Is er een product van LIPOELASTIC, die u in het bijzonder kan aanbevelen?
Wij zijn met name gecharmeerd van de modellen met Variant sluiting. De drie standen haak-en-oog sluitingen maken het mogelijk om de druk aan te passen nadat zwellingen afnemen, zodat de genezing verbetert.

3. Hoe belangrijk vind u het gebruik van drukkleding tijdens de nabehandeling? / Wat is het effect van drukkleding op het uiteindelijke resultaat van een behandeling?
Het gebruik van drukkleding is van zeer grote invloed op het postoperatieve resultaat. In het bijzonder na liposuctie zorgt de drukkleding er voor dat de huid zich gelijkmatig herstelt en er geen deuken, bulten of andere oneffenheden ontstaan. Daarnaast voorkomt de druk zwellingen en het ontstaan van oedeem.

4. Veel patiënten zijn niet op de hoogte van het belang van postoperatieve zorg na een ingreep. Kunt u dat bevestigen?
Wij stellen onze cliënten altijd op de hoogte van het belang van het dragen van drukkleding na een ingreep. De meeste cliënten willen er alles aan doen om er voor te zorgen dat ze het beste resultaat krijgen, dus de meeste houden zich dan ook aan onze instructies.

5. LIPOELASTIC hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering. Hoe beoordeelt u onze service?
De service is zeer goed, de drukkleding wordt tijdig geleverd naar de kliniek of op ons verzoek direct naar de cliënt. Daarnaast heeft LIPOELASTIC een prettige training verzorgd voor ons team, waardoor we per cliënt nog beter in staat zijn om de juiste drukkleding en de juiste maat te bepalen. Wij zijn zeer tevreden!

Dr. Donald Ottens