Over LIPOELASTIC

LIPOELASTIC is sinds 2002 een vooraanstaand merk op het gebied van postoperatieve drukkleding en steunkousen.

Topspecialisten, gekwalificeerde medewerkers en een sterk R&D afdeling, maken de innovatieve ontwikkeling en productie van drukkleding mogelijk. In meer dan 70 landen wordt deze populaire drukkleding door artsen aangeraden en met plezier door patiënten gedragen tijdens de post-operatieve fase. LIPOELASTIC a.s. behoort tot een van de grootste producenten ter wereld en is marktleider in Europa.

In 2010 werd het assortiment uitgebreid met de productie van steunkousen. LIPOELASTIC is vooruitstrevend als het gaat om de kwaliteit van haar producten. Het gebruik van innovatieve materialen, het brede productassortiment en de elegante ontwerpen heeft zich bewezen als de juiste aanpak. LIPOELASTIC distribueert haar kousen naar tientallen landen op de vijf continenten en breidt zich verder uit.

Onze kernwaarden

1

INNOVATIE

Voor ons is goed niet goed genoeg. We streven er voortdurend naar onze producten de beste te maken. Onze grootste beloning is een tevreden klant.

2

KWALITEIT

Degene die zegt dat het niet mogelijk is zal altijd worden overtroffen door degene die het toch gedaan krijgt. Daarom streven wij ernaar om de beste compressie kleding in de wereld te produceren, met een gunstige prijs/kwaliteit/ontwerp verhouding.

3

COMMUNICATIE

Wij beschouwen feedback van artsen en patiënten als cruciaal. Onze producten zijn niet gemaakt in een vacuüm. Wij luisteren naar u!

History

2002

Dit is het jaar waarin het allemaal begon!

De eerste postoperatieve drukkledingstukken komen op de markt.

2010

Een nieuwe LIPOELASTIC productlijn is op de markt gekomen.

Deze keer gaat het om steunkousen.

2010

We hebben lokale partners in 48 landen!

2014

In 70 landen kan men

genieten van onze producten.

2014

Veroveren van Duitsland

Dochteronderneming LIPOELASTIC GmbH wordt opgericht.