Bel ons! We helpen u graag verder
  +31 (0)40 304 13 00 (Ma – Vr, van 8:30 tot 17:00)

Steunkousen

More information

Ledereen heeft weleens last van vermoeide en pijnlijke benen. In ontwikkelde landen zoals Nederland komen dit soort problemen vaak voor. Uit onderzoek blijkt dat 60% van de mensen zich hier zorgen over maakt. Dat begrijpen we, want u heeft uw benen iedere dag nodig om op te staan, te bewegen en uw dagelijkse activiteiten te kunnen doen. Daarom is het onze missie om deze klachten te voorkomen. Dat kan bijvoorbeeld met onze steunkousen of compressiekousen.

Onze steunkousen bieden de ondersteuning die uw benen nodig hebben, zodat u geen last krijgt van pijnlijke of vermoeide benen. De DIAMOND steunkousen uit onze diverse collecties helpen om de bloedcirculatie in uw benen te verbeteren, zwellingen te voorkomen en pijn te verlichten. Daarnaast geven steunkousen ook een mooi afslankeffect waardoor uw benen slanker lijken en tegelijkertijd de juiste ondersteuning krijgen.

De steunkousen van LIPOELASTIC® behoren tot de beste compressiekousen die er zijn. Wij hebben een breed assortiment aan steunkousen. U kunt kiezen uit steunkousen in allerlei kleuren, stijlen en maten. Of u nu op zoek bent naar steunkousen tot de knie of volledige panty’s, bij LIPOELASTIC® vindt u de steunkousen die u zoekt.  

Filters weergeven
Prijs
0,00
0,00
Beschikbaarheid
Filters
Contact us
team LIPOELASTIC
Wij zijn hier om u te helpen
+31 (0)40 304 13 00 (NL) of +32 (0)78 481 963 (BE/LUX) (Ma – Vr, van 8:30 tot 17:00)
Stel uw vraag
Weergegeven 1 - 0 van 0 producten
Geen producten gevonden
" Wil jij op de hoogte worden gehouden over nieuws en trends op het gebied van plastische chirurgie? "

Váš email byl úspěšně přihlášen

Váš email už existuje

Při komunikaci nastala chyba, zkuste prosím přihlášení později

Váš email nebyl zadán korektně