Bel ons! We helpen u graag verder
  +31 (0)40 304 13 00 (Ma – Vr, van 8:30 tot 17:00)

Een fundamenteel nieuwe aanpak van liposuctie, de innovatieve Body-jet® van HUMAN MED® maakt gebruik van de zorgvuldige kracht van door water geassisteerde lipoplastie. In tegenstelling tot de traditionele methoden van liposuctie gebruikt de Body-jet® de kracht van water om vetcellen los te maken en uit het lichaam te halen, terwijl bloedvaten, zenuwen en omliggend weefsel gespaard worden. De procedure is veilig, effectief en gemakkelijk en biedt uitstekende resultaten met minimaal risico en een sneller herstel voor de patiënt.

Fase 1:

Preparatie voor extractie

Voor de liposuctie wordt een zogenoemde tumescente vloeistof ingebracht in het te opereren gebied. Met de Body-jet® is er tot 70% minder tumescente vloeistof nodig dan met traditionele liposuctie. Daarnaast heeft de vloeistof geen tijd nodig om in te werken waardoor de liposuctie meteen kan beginnen, onder narcose of plaatselijke verdoving. Het resultaat is nagenoeg meteen zichtbaar na de procedure, omdat er geen overtollig vocht in het lichaam achterblijft.

Fase 2:

Extractie van de vetcellen

Een pulserende waterjet maakt de vetcellen op een zorgvuldige manier los. De kracht van het water zorgt dat deze zelfs door de hardste laag vet heen kan, waardoor agressieve bewegingen met de cannule overbodig zijn. Tijdens de procedure wordt tegelijkertijd de tumescente vloeistof geïnjecteerd terwijl de vetcellen worden geëxtraheerd. Hierdoor wordt de methode nog zorgvuldiger en ontstaan er minder blauwe plekken. Na de liposuctie is het resultaat direct zichtbaar, met minimale beschadigingen aan het omliggende weefsel.

Premium Liposculptuur

  • INNOVATIEVE novel drive systeem welke in intensiteit en effectiviteit aangepast kan worden, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker
  • EFFECTIEVE en tijdbesparende vettransfer
  • VEELZIJDIG het gemoderniseerde en gestandaardiseerde concept om te opereren

Extractie met precisie

  • FLEXIBEL voor ziekenhuizen, klinieken en privé praktijken
  • KLEIN bewezen baanbrekende technologie, speciaal voor kleine hoeveelheden vetweefsel
  • HANDIG precies en zorgvuldige verwijdering van kleine hoeveelheden vetweefsel welke vervolgens gebruikt kunnen worden voor autologe vettransfer

Zorgvuldige lipoplastie en makkelijke liposuctie

  • SIMPEL makkelijke bediening van de cannule – comfortabeler voor de patiënten
  • VEILIG minimaliseert trauma en risico voor de patiënt
  • EFFECTIEF 70% minder TLA infiltratievloeistof nodig

LipoCollector® 3

De LipoCollector® 3 is ontworpen om gemakkelijk, snel en effectief vetcellen te oogsten, met een maximaal volume van 1000ml. De verwijderde vetcellen worden doorlopend geconcentreerd en gescheiden van elkaar tijdens de liposuctie. Het centrifugeren of andere tijdrovende processen voor de vet transfer zijn niet nodig.
De LipoCollector® 3 is herbruikbaar.

FillerCollector®

De FillerCollector® is ontworpen om gemakkelijk, snel en effectief vetcellen te oogsten, met een maximaal volume van 250ml. De verwijderde vetcellen worden doorlopend geconcentreerd en gescheiden van elkaar tijdens de liposuctie. Het centrifugeren of andere tijdrovende processen voor de vet transfer zijn niet nodig.
De FillerCollector® is eenmalig te gebruiken.

Neem contact op met onze vertegenwoordigers
voor meer informatie

Nederland: +31618737721
Vlaanderen: +32492773003

" Wil jij op de hoogte worden gehouden over nieuws en trends op het gebied van plastische chirurgie? "

Váš email byl úspěšně přihlášen

Váš email už existuje

Při komunikaci nastala chyba, zkuste prosím přihlášení později

Váš email nebyl zadán korektně