Bel ons! We helpen u graag verder
+31 (0)40 304 13 00
(Ma – Vr, van 8:30 tot 17:00)
Bel ons! We helpen u graag verder
  +31 (0)40 304 13 00 (Ma – Vr, van 8:30 tot 17:00)

Over ons

Welkom bij LIPOELASTIC, wereldleider op het gebied van postoperatieve compressiekleding.. LIPOELASTIC is opgezet in 2002 door Tomas en Alena Hradil. Ze begonnen als een lokaal bedrijf met 15 werknemers. Inmiddels hebben we 250 werknemers in 6 Europese landen en zijn we uitgebreid naar 85 landen wereldwijd, inclusief het Midden Oosten, Europa en Amerika.

LIPOELASTIC is een familiebedrijf en levert met trots compressiekleding van de hoogste kwaliteit, welke met de hand gemaakt worden in Tsjechië. Met meer dan 20 jaar ervaring, is LIPOELASTIC 's werelds meest toonaangevende expert op het gebied van compressietherapie. Het belangrijkste hiervoor is om samen te werken met zowel plastisch chirurgen als de daadwerkelijke patiënten. Daarnaast zijn we ook altijd bezig om het portfolio uit te breiden, van postoperatieve kleding en littekenbehandeling tot compressie voor in het dagelijks leven.

LIPOELASTIC B.V. is opgericht in 2018, ter ondersteuning van onze wereldwijde expansie en om ook onze klanten in de Benelux van de beste service te kunnen voorzien. LIPOELASTIC B.V. is, na Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, de derde dochteronderneming. Vandaag de dag zijn we ook al uitgebreid naar Italië (2020), Oostenrijk (2021) en Slowakije (2022). Het kantoor en de showroom van LIPOELASTIC B.V. zijn gevestigd in Hedel, nabij ’s-Hertogenbosch. Hier kan ons vriendelijke personeel u voorzien van passend advies, zodat u verzekerd bent van de juiste kleding voor uw behandeling. Winkelt u liever online, dan kunt u terecht in onze webshop waar u keuze heeft uit meer dan 100 soorten compressiekleding. Uw bestelling wordt vanuit het magazijn in Nederland verstuurd. Wij zijn trots op het feit dat onze klantenservice u zowel telefonisch, per email of bij ons op locatie kan assisteren en op dezelfde dag uw bestelling kan uitleveren.

LIPOELASTIC’s compressiekleding is CE en OEKO-TEX gecertificeerd. Ons doel is om de komende jaren marktleider te worden in de Benelux, door uitzonderlijke kwaliteit compressiekleding te bieden tegen competitieve prijzen. Wij van LIPOELASTIC stellen dan ook geen compromissen als het gaat om de kwaliteit van onze producten. Wij blijven continu onze compressiekleding verbeteren, door in nauwe samenwerking met ervaren artsen nieuwe modellen en materialen te introduceren.Woorden van de CEO

Ik ben omringd door een jong team van opkomende talenten die energie en innovatie in het bedrijf brengen.

Ik voel me geïnspireerd en dit geeft me kracht om harder te werken en het bedrijf vooruit te helpen. ”A. Hradilova,

Co-Founder, Member of the Board

“Ik heb altijd geloofd dat werknemers in feite aandeelhouders van het bedrijf zijn.

Ze vormen de basis en beïnvloeden de toekomst.

Dat is de reden waarom ik ze beschouw als onderdeel van onze LIPOELASTIC-familie, FAMILY-bedrijf met wereldwijd bereik. ”


T. Hradil,

Co-Founder, Chairman of the Board


Onze waarden

Innovatie

Voor ons is "goed" niet goed genoeg. We streven er voortdurend naar om onze producten de beste te maken. Onze grootste beloning is een tevreden klant.

Kwaliteit

Degene die verklaart dat het onmogelijk is, zal altijd worden overtroffen door degene die het voor elkaar krijgt. Daarom streven we ernaar om de beste compressiekleding ter wereld te produceren in een gunstige verhouding tussen prijs / functionaliteit / ontwerp.

Communicatie

We beschouwen feedback van artsen en patiënten als een belangrijke maatstaf. Onze producten zijn gebaseerd op en gemaakt op basis van de feedback van klanten. Wij luisteren naar u!

" Wil jij op de hoogte worden gehouden over nieuws en trends op het gebied van plastische chirurgie? "

Váš email byl úspěšně přihlášen

Váš email už existuje

Při komunikaci nastala chyba, zkuste prosím přihlášení později

Váš email nebyl zadán korektně