Bel ons! We helpen u graag verder
  +31 (0)73 203 25 50 (Ma – Vr, van 8:30 tot 17:00)

Over LIPOELASTIC

Welkom bij LIPOELASTIC, al 20 jaar hét toonaangevende merk op het gebied van postoperatieve drukkleding. Wij zijn een gerenommeerd familiebedrijf dat met grote trots hoogwaardige compressiekleding produceert. Met dank aan ons gespecialiseerde, gekwalificeerde personeel zijn wij in staat om continue innovatieve en hoogwaardige compressiekleding te bieden, zowel ten behoeven van esthetische als medische ingrepen. Onze producten worden door de meest toonaangevende artsen aanbevolen ter verbetering van het herstelproces.

Na de oprichting van LIPOELASTIC a.s. in 2002, zijn we uitgebreid naar meer dan 75 landen, waaronder het Midden-Oosten, Europa en Noord-en Zuid Amerika. LIPOELASTIC a.s. is nu een van de grootste producenten van compressiekleding en marktleider in Europa.

LIPOELASTIC B.V. is in 2018 opgericht, ter ondersteuning van om onze wereldwijde expansie, om onze klanten in Benelux te voorzien van de beste service. Na de oprichting van onze dochterondernemingen in Duitsland en het Verenigde Koninkrijk is LIPOELASTIC B.V. onze derde dochteronderneming, met haar kantoor en showroom in Hedel, vlakbij ’s-Hertogenbosch. Ons vriendelijke personeel kan u voorzien van advies, gerichte op uw specifieke situatie. Op deze manier bent u er van verzekerd dat u de juiste kleding heeft voor uw behandeling. Als u liever online winkelt, dan bent u van harte welkom in onze e-shop, waar u de keuze heeft uit meer dan 100 soorten compressiekleding, welke we direct uit onze opslag in Nederland kunnen uitsturen. Wij zijn trots op het feit dat onze klantenservice u zowel bij ons op locatie, telefonisch of per email kan assisteren en op dezelfde dag uw bestelling kan uitleveren.

LIPOELASTIC’s compressiekleding is CE en OEKO-TEX gecertificeerd. Ons doel is om de komende jaren marktleider te worden in de Benelux, door uitzonderlijke kwaliteit compressiekleding te bieden tegen competitieve prijzen. Wij van LIPOELASTIC stellen dan ook geen compromissen als het gaat om de kwaliteit van onze producten. Wij blijven continu onze compressiekleding verbeteren, door in nauwe samenwerking met ervaren artsen nieuwe modellen en materialen te introduceren.Woorden van de CEO

Ik ben omringd door een jong team van opkomende talenten die energie en innovatie in het bedrijf brengen.

Ik voel me geïnspireerd en dit geeft me kracht om harder te werken en het bedrijf vooruit te helpen. ”A. Hradilova,

Co-Founder, Member of the Board

“Ik heb altijd geloofd dat werknemers in feite aandeelhouders van het bedrijf zijn.

Ze vormen de basis en beïnvloeden de toekomst.

Dat is de reden waarom ik ze beschouw als onderdeel van onze LIPOELASTIC-familie, FAMILY-bedrijf met wereldwijd bereik. ”


T. Hradil,

Co-Founder, Chairman of the Board


Onze waarden

Innovatie

Voor ons is "goed" niet goed genoeg. We streven er voortdurend naar om onze producten de beste te maken. Onze grootste beloning is een tevreden klant.

Kwaliteit

Degene die verklaart dat het onmogelijk is, zal altijd worden overtroffen door degene die het voor elkaar krijgt. Daarom streven we ernaar om de beste compressiekleding ter wereld te produceren in een gunstige verhouding tussen prijs / functionaliteit / ontwerp.

Communicatie

We beschouwen feedback van artsen en patiënten als een belangrijke maatstaf. Onze producten zijn gebaseerd op en gemaakt op basis van de feedback van klanten. Wij luisteren naar u!

" Wil jij op de hoogte worden gehouden over nieuws en trends op het gebied van plastische chirurgie? "

Váš email byl úspěšně přihlášen

Váš email už existuje

Při komunikaci nastala chyba, zkuste prosím přihlášení později

Váš email nebyl zadán korektně