Bel ons! We helpen u graag verder
  +31 (0)40 304 13 00 (Ma – Vr, van 8:30 tot 17:00)

Waarom bestellen bij LIPOELASTIC de beste keuze is?

1. Op werkdagen vóór 13:00 besteld, vandaag verzonden indien voorradig

We zijn trots op onze snelheid van levering, maar ook de prijs; we zorgen ervoor dat je het juiste kledingstuk hebt, op de juiste plaats op het juiste moment - elke keer weer.

2. Handgemaakte producten

Ons speciale logo – handmade – welke op al onze producten zichtbaar is, staat voor kwaliteit. Wat betekent dit? Het betekent dat onze kleding niet in massa wordt geproduceerd. Elke stap van de productie is het resultaat van menselijke activiteit. Wij produceren, verpakken en verzenden onze kleding met de hand. Dat maakt LIPOELASTIC®-kleding een premium merk.

3. Breedste assortiment – meer dan 100 modellen

We streven ernaar om uw postoperatieve fase zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken door de best passende kledingstukken te maken die aanvoelen als een tweede huid. We bieden een breed scala aan stijlen en sluitingen om elke vorm van het lichaam te accommoderen.

4. Wereldwijd meer dan 2.000.000 tevreden klanten

Elke klant is belangrijk voor ons. Het niveau van onze producten en onze klantenservice is daar dan ook op gericht. Samen vormen dit de belangrijkste ingrediënten voor een tevreden klant.

5. Ontworpen door chirurgen

Al onze producten zijn ontworpen in samenwerking met chirurgen die ze daadwerkelijk gebruiken. We werken samen met chirurgen van over de hele wereld, die onze kleding in de praktijk hebben getest in veel verschillende situaties.

6. Vervaardigd in de EU, gebruikmakend van enkel top kwaliteit materialen.

Al onze materialen worden getest op hun compressiesterkte. Hierbij wordt gecontroleerd of dat de compressiesterkte, ook na het wassen, gedurende de gehele herstelperiode onaangetast blijft.

7. Experts in compressietherapie sinds 2002

We zijn al enige tijd actief in de medische markt en we weten echt waar we het over hebben als het gaat om medische compressiekleding.

8. Wereldwijd gedistribueerd naar meer dan 85 landen

9. Onze producten worden regelmatig getest

In tegenstelling tot andere compressiekleding fabrikanten beschikken wij over alle belangrijke certificaten die de kwaliteit van onze producten waarborgen; CE; ISO 13485:2016; OEKO-TEX® STANDARD 100 certificate, 02.0.8039 Hohenstein HTTI en nu ook FDA. Onze compressiekleding is gegarandeerd latexvrij en bevatten geen schadelijke stoffen.

10. We zijn een familiebedrijf

Wij zijn bescheiden begonnen, maar in korte tijd uitgegroeid tot een veerkrachtige onderneming die mee heeft kunnen buigen in een voortdurend veranderende markt. Wij zullen nooit vergeten waar we vandaan komen en blijven onze klanten dankbaar. Waar mogelijk delen we onze successen en helpen we de gemeenschap door te geven aan liefdadigheidsinstellingen. In de afgelopen jaren hebben we vele liefdadigheidsinstellingen die zich richten op borstkanker ondersteund en dat zullen we de komende jaren ook blijven doen.

11. We blijven innoveren

We erkennen dat de wereld voortdurend evolueert en verandering vraagt om flexibiliteit en innovatie. Wij beschikken over een eigen productiefaciliteit, wat ons in staat stelt om in een veel sneller tempo te verbeteren en aan te passen dan onze concurrenten. Wij reageren niet alleen reactief op verzoeken van chirurgen, maar zorgen er ook voor dat we proactief op de hoogte zijn van nieuwe technologieën en chirurgische technieken. Op deze manier kunnen we onze producten optimaal aanpassen en uitbreiden.

12. Ongeëvenaarde klantenservice

Eenvoudig retourneerproces en online en telefonische begeleiding. We doen er alles aan om de beste service te bieden.

13. Onze focus ligt op de patiënt

Ons doel is om uw herstelproces zo comforabel mogelijk te ondersteunen. Ons materiaal is zacht genoeg om comfortabel te zijn, maar toch sterk genoeg om bestand te zijn tegen wassen en consistent te dragen tijdens het herstelproces. Onze stoffen zijn zó ontworpen dat de compressiesterkte wordt behouden tijdens die vitale eerste weken na uw ingreep.

" Wil jij op de hoogte worden gehouden over nieuws en trends op het gebied van plastische chirurgie? "

Váš email byl úspěšně přihlášen

Váš email už existuje

Při komunikaci nastala chyba, zkuste prosím přihlášení později

Váš email nebyl zadán korektně