Bel ons! We helpen u graag verder
  +31 (0)40 304 13 00 (Ma – Vr, van 8:30 tot 17:00)

Over steunkousen

Onze steunkousen behoren tot de absolute top, zowel qua prijs als kwaliteit. Zij bieden de ondersteuning en afslankende werking die nodig zijn voor een mooi silhouet. Belangrijker nog, de DIAMOND collectie biedt kwaliteit, een verhoogde compressie om de bloedsomloop te helpen verbeteren, voorkomt zwelling en verlicht vermoeide en pijnlijke benen. Wij bieden een breed scala aan kleuren, stijlen en maten van knie-hoge kousen tot pantykousen.


Diamond steunkousen zijn
 • COMFORTABEL
 • MEDISCH
 • MODIEUS
 • STABIEL
 • VAN DE BESTE KWALITEIT
Voordelen van steunkousen
 • Ondersteunend en afslankend effect
 • Een tweede huidgevoel op de benen
 • Zeer ademend en duurzaam
 • Verlicht vermoeide en pijnlijke benen
 • Geschikt voor elke gelegenheid
 • Luxe materiaal
 • Gemakkelijk aan te trekken
 • Speciale toevoegingen
 • In het oog springend marketing materiaal

HANDELSMERKEN

Consumenten stellen hoge eisen aan producten zoals hoge functionaliteit en extra voordelen, vandaar dat LIPOELASTIC® haar producten voorziet van speciale technieken.

Q-SKIN®
Wat zijn de voordelen van Q-SKIN®?
 • Hygiënisch en comfortable
 • Remt de groei van bacteriën
 • Verminderd nare geurtjes
 • Hypoallergeen
 • Ademend en fris
 • Wasbestendig
In welke collectie is het toegepast?

150 DEN Relax collectie

Q-SKIN® is een nieuwe microvezel in Polyamide. Het vormt een effectieve oplossing voor de verspreiding van bacteriën en helpt het natuurlijke bacteriële evenwicht van de huid.


Hoe Q-SKIN® werkt?


Q-Skin® is niet bacteriedodend, maar dankzij zijn uitstekende eigenschappen behoudt het de natuurlijke bacteriële balans van de menselijke huid.

QUIOSPHERES® MOIST DOOR ARCHROMA®
Wat zijn de voordelen van Quiospheres® moist?
 • Hydrateert en regenereert de huid, dankzij een superieure cosmetische stof welke door de huid wordt geabsorbeerd.
 • Langdurige, krachtige cosmetische ingrediënten
 • Comfortabel om te dragen door de zachtheid en gladheid van het materiaal
In welke collectie is het toegepast?

280 DEN Business collectie

Cosmetotextiles is een textielproduct dat het ingrediënt Quiospheres® moist bevat, wat geleidelijk wordt afgegeven aan de menselijke huid.


Hoe Quiospheres® moist werkt?

De eerste stap
- affiniteit
De tweede stap
- geleidelijke afgifte

Foto's door Lipotec©


CERTIFICATEN

ISO 13485:2016

LIPOELASTIC voldoet aan de normen die worden gesteld aan kwaliteitsmanagementsysteem zoals zoals geformuleerd in ISO 13485, waarmee gewaarborgd wordt dat veilige producten op de markt worden gebracht.

CE

LIPOELASTIC® products meet the requirements of the Medical Device Directive 93/42/EEC and the Government Regulation No. 336/2004 as amended. The LIPOELASTIC® products are authorized to use the CE mark 3.

LYCRA

LIPOELASTIC® a.s. is bevoegd om het LYCRA handelsmerk van DUPONT te gebruiken.

Waarom steunkousen?

Beenproblemen komen in ontwikkelde landen vaak voor. Statistieken tonen aan dat tot 60 % van alle mensen hierdoor worden getroffen. Bijna één op de twee mensen heeft ervaring met vermoeide en pijnlijke benen. Maar weinig mensen weten hoe deze problemen kunnen worden voorkomen. Dat is de reden waarom wij onze producten aanbieden.


Geleidelijke druk

LIPOELASTIC steunkousen bieden een geleidelijke compressie. De grootste hoeveelheid compressie bevindt zich op de enkel en neemt af in de richting van de bekken. Dergelijke compressie verbetert de werking van de veneuze spierpomp en is zeer gunstig voor de bloedsomloop. Tijdens het langdurig zitten of staan verzamelt bloed zich in de onderste ledematen. Geleidelijke compressie stimuleert de doorstroming van de onderste ledematen naar het hart. Dit levert een belangrijke bijdrage aan het verlagen van het risico op het ontwikkelen van spataders en andere problemen, zoals zwelling of rusteloze benen syndroom. Door hun ergonomische vorm, zijn LIPOELASTIC kousen naast comfortabel ook zeer effectief.


Het optreden van spataders

Spataders worden veroorzaakt wanneer het bloed niet goed kan terugstromen van de onderste ledematen en zich dus daar ophoopt. Eerst begint de kracht van de veneuze wanden te lijden, waarna de veneuze kleppen beginnen te falen door het uitzetten van de aders. Dit resulteert in een onjuiste terugstroming van het bloed, een drukverhoging en het verder uitzetten van de aders. Uiteindelijk zwellen de oppervlakkige aders op, vervormen ze en creëren spataders. De factoren die bijdragen aan spataders zijn talrijk. De belangrijkste zijn genetische, aangeboren afwijkingen van de veneuze kleppen, beroepen waarbij men veel zit (of staat), overgewicht, gebrek aan lichaamsbeweging en een onevenwichtige voeding. LIPOELASTIC steunkousen hebben een preventief effect op het ontstaan van spataders.


Onze steunkousen zijn ideaal voor u als u een van de volgende type personen bent

PERSONEN MET EEN STAAND BEROEP

Als u praktisch de hele dag staat hebben uw benen hier onder te lijden. In onze DIAMOND collectie vind u steunkousen -en sokken waarmee uw benen weer licht en gezond zullen aanvoelen..

PERSONEN MET EEN ZITTEND BEROEP

Zit u praktisch de hele dag? Hierdoor komen uw benen onder druk te staan en voelen ze aan het einde van de dag vermoeid. Met onze steunkousen -en sokken uit de DIAMOND collectie kunt u uw benen weer doen herleven.

ACTIEVE PERSONEN

Bent u heel druk? De hele dag werken en uw kinderen en andere mensen vragen continu wat van u zodat u geen minuut tot rust komt? Hierdoor kunnen uw benen vermoeid raken en opzwellen. Steunkousen -en sokken uit de DIAMOND collectie zijn precies wat u nodig heeft om uw benen te ontlasten.

SPORTIEVE PERSONEN

Als u veel sport en u de grenzen van uw lichaam opzoekt, raken uw benen vermoeid en doen ze pijn. Voor de verlichting van uw pijn is onze RELAX collectie bij uitstek geschikt. Voor sportieve mensen die hun fysieke prestaties willen verbeteren en de duur van spierherstel na een sportprestatie willen verkorten.


Instructievideo's

" Wil jij op de hoogte worden gehouden over nieuws en trends op het gebied van plastische chirurgie? "

Váš email byl úspěšně přihlášen

Váš email už existuje

Při komunikaci nastala chyba, zkuste prosím přihlášení později

Váš email nebyl zadán korektně