Bel ons! We helpen u graag verder
  +31 (0)40 304 13 00 (Ma – Vr, van 8:30 tot 17:00)

4 manieren om de ACTIVE leggings te dragenTijdens het werk, reizen of sporten: de legging heeft simpelweg onze harten veroverd. Maar vraag je je wel eens af hoe je een compressie legging met gezondheidsvoordelen kunt gebruiken als een multifunctioneel stuk maakt dat je op (bijna) elke gelegenheid kunt dragen? Via social media vroegen we om jullie tips - we wilden weten hoe jullie de ACTIVE leggings dragen. En dit waren jullie antwoorden.

 

Een snelle en chique outfit voor op het werk

Elke vrouw heeft het minstens één keer in haar leven meegemaakt: een volle kast met kleding en niets om aan te trekken. Op die momenten wil je een tijdloze, veelzijdige en snelle outfit om ervoor te zorgen dat dit dilemma nooit meer voorkomt. In een ACTIVE leggings voel je je de hele dag comfortabel en stijlvol!

Wist je dat de compressie van de ACTIVE leggigns helpt om cellulitis tegen te gaan?

 

  • Jouw styling tip: een ACTIVE leggings, een oversized wit shirt, een blazer en witte sneakers. 

 

Reizen zonder gezwollen voeten

Wat wij vaak te horen kregen van jullie was dat de ACTIVE leggings voor een onmisbaar accessoire is geworden tijdens het reizen. En we begrijpen volkomen waarom. De dagen van oncomfortabele compressiepanty’s tijdens lange auto- of vliegreizen zijn voorbij. Dankzij de compressie verlicht de ACTIVE leggings het gevoel van zware en gezwollen benen tijdens een lange reis.

Hoe combineren we de ACTIVE leggings bij LIPOELASTIC?

 

  • Onze styling tip: de ACTIVE leggings, zwart T-shirt, pet, lange trenchcoat en zwarte sneakers is de perfecte outfit tijdens het reizen om zowel ondersteund als modieus op pad te gaan. 

 

Sexy voor een date of een feestje

Een date in de middag of een feestje in de avond? De veelzijdige zwarte legging met optisch afslankend effect helpt je om er op je best uit te zien. Draag de legging met een blazer, corset en pumps of loafers.

 

  • Jullie styling tip: Draag met een blazer, pumps en een leuke top en niemand kan nog om je heen. Chic!

 

Stijlvol voor vrije tijd en sport

De athleisure trend is de laatste tijd zo vaak in het nieuws geweest – iedereen houdt ervan. En de ACTIVE leggings past perfect in deze trend. Of de ACTIVE leggings gebruikt wordt om intensief mee te sporten of gewoon als modieus item, ze zijn overal geschikt voor. 

 

  • De compressie van de ACTIVE leggings bevordert de bloedcirculatie en ondersteunen daarmee de zuurstofopname en het afvoeren van afvalstoffen. Dit kan resulteren in minder spierpijn en sneller spierherstel na het sporten.

 

Wat is de athleisure trend?

De term athleisure is ontstaan door de woorden “Athletics” (sport) en “Leisure” (vrije tijd) te combineren. De afgelopen twee jaar heeft deze trend de modewereld overgenomen en vandaag de dag groeit deze trend nog steeds. Vooral omdat veel mensen, en ook de modewereld, meer waarde zijn gaan hechten aan comfort, op een modieuze manier. En daar past de ACTIVE leggings perfect bij.


Vind u dit een goed antwoord?
Deel met uw vrienden

Product genoteerd in antwoord:

ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
Zwart
Donkerblauw
Roze

ACTIVE legging

Op voorraad Datum van afleveren: 02.10.2023
69,90 57,77 € exclusief BTW
Contact us
team LIPOELASTIC
Wij zijn hier om u te helpen
+31 (0)40 304 13 00 (NL) of +32 (0)78 481 963 (BE/LUX) (Ma – Vr, van 8:30 tot 17:00)
Stel uw vraag
" Wil jij op de hoogte worden gehouden over nieuws en trends op het gebied van plastische chirurgie? "

Váš email byl úspěšně přihlášen

Váš email už existuje

Při komunikaci nastala chyba, zkuste prosím přihlášení později

Váš email nebyl zadán korektně