Bel ons! We helpen u graag verder
  +31 (0)40 304 13 00 (Ma – Vr, van 8:30 tot 17:00)

Compressieleggings: Een Nieuwe (en Eenvoudige) Stap in Jouw GezondheidsroutineTerwijl we een nieuw jaar ingaan, omarmen velen van ons enthousiast voornemens om een gezondere levensstijl aan te nemen. Wat als we je vertelden dat een essentieel element van jouw nieuwe gezondheidsroutine wellicht recht in jouw garderobe te vinden is?

 

De Kracht van Compressietherapie

Compressietherapie is een therapeutische techniek waarbij gecontroleerde druk wordt toegepast op specifieke delen van het lichaam. Het primaire mechanisme achter compressie ligt in zijn vermogen om de bloedsomloop te ondersteunen, deze zachtjes terug te leiden naar je hart en deoxygeneerd bloed de kans te geven om weer aangevuld te worden met verjongende zuurstof. Verbeterde circulatie kan gunstig zijn voor het verminderen van zwelling en het bevorderen van genezing bij diverse medische aandoeningen en na chirurgische ingrepen.

 

Compressie in Jouw Gezondheidsroutine

Compressietherapie strekt zich uit tot ver buiten postoperatieve zorg en blijkt een veelzijdige en proactieve benadering te zijn voor algeheel welzijn. Neem bijvoorbeeld de ACTIVE-leggings van LIPOELASTIC®️- een kledingstuk en een geweldige ondersteuning voor jouw lymfestelsel. Het toepassen van zachte druk helpt bij het stimuleren van lymfedrainage, vermindert vochtophoping en verwijdert gifstoffen. En weet je wat? Het extra voordeel zie je in de spiegel - dankzij verbeterde bloedcirculatie helpen ze de vorming van cellulitis te verminderen.

 

Het beste aan jouw nieuwe gezondheidsroutine is de eenvoud ervan. Als je al een paar compressieleggings bezit, draag ze dan! Veel van onze patiënten dragen compressiekleding als onderdeel van hun gezonde levensstijl - voor sport, dagelijkse bezigheden en zelfs tijdens het reizen.

 

Niet Alle Compressieleggings Zijn Hetzelfde

Niet alle leggings zijn gelijk, vooral als het gaat om compressie. Als je besluit te investeren in compressieleggings, zorg er dan voor dat ze zijn gemaakt van gecertificeerd medisch-grade compressiemateriaal. Bijvoorbeeld, de ACTIVE-leggings van LIPOELASTIC®️ zijn een OEKO-TEX-gecertificeerd medisch hulpmiddel, wat ervoor zorgt dat ze geen latex of andere schadelijke stoffen bevatten. Zoek naar leggings gemaakt van ademende, vochtafvoerende stoffen om comfortabel te blijven tijdens langdurig dragen. Let op de pasvorm - ze moeten aansluitend zijn maar niet beperkend. Ten slotte, zorg ervoor dat je de juiste maat kiest; correcte maatvoering is cruciaal voor efficiënte compressie.

 

Wij wensen je een jaar vol gezondheid en welzijn toe! Hier is een speciaal cadeau voor jou - een 10% korting op onze kenmerkende ACTIVE-leggings.

 

Code: SELFCARE2024

Geldig tot: 31.1.2024

 


Vind u dit een goed antwoord?
Deel met uw vrienden

Product genoteerd in antwoord:

ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
Zwarte/multikleur tailleband
Roze/multikleur tailleband
Donkerblauw/multikleur tailleband
Zwarte/zwarte tailleband

ACTIVE legging

Op voorraad Datum van afleveren: 23.04.2024
69,90 57,77 € exclusief BTW
Contact us
team LIPOELASTIC
Wij zijn hier om u te helpen
+31 (0)40 304 13 00 (NL) of +32 (0)78 481 963 (BE/LUX) (Ma – Vr, van 8:30 tot 17:00)
Stel uw vraag
" Wil jij op de hoogte worden gehouden over nieuws en trends op het gebied van plastische chirurgie? "

Váš email byl úspěšně přihlášen

Váš email už existuje

Při komunikaci nastala chyba, zkuste prosím přihlášení později

Váš email nebyl zadán korektně