Bel ons! We helpen u graag verder
  +31 (0)73 203 25 50 (Ma – Vr, van 8:30 tot 17:00)

Compressieleggings – niet alle leggings zijn hetzelfdeDe gedachten dat leggings alleen worden gedragen om te sporten, is niet langer waar. Ze zijn onderdeel geworden van de dagelijkse outfit van velen van ons. En geen wonder! De juiste legging laat u slanker lijken en benadrukt uw natuurlijke contouren. Bent u ook een liefhebber van leggings? Laten we eens kijken hoe u een perfect passende legging kiest, waar u de hele dag comfortabel in voelt en die ook de symptomen van cellulitis onderdrukt.

LIPOELASTIC active wear sport leggings compressiebroek

Houd bij het kiezen van u legging rekening met het volgende:

1.    Compressie in de legging is het belangrijkste

Als u besluit te investeren in leggings, zorg er dan voor dat deze van compressiemateriaal zijn gemaakt. De compressieve eigenschappen versmallen niet alleen je benen mooi, maar helpen ook het lymfestelsel goed te functioneren. Als je last hebt van vochtophoping, zwelling of cellulitis, dan mag een compressielegging niet ontbreken in uw garderobe.

2.    Pilling is niet trendy

Heeft u last van pilling op uw legging? Dit zijn kleine bolletjes die ontstaan ​​door slijtage van kleding. Om te voorkomen dat u uw favoriete legging uit uw garderobe moet halen, kiest u voor materialen die duurzaam, kleurvast en bestendig zijn tegen pilling.

3.    De kwaliteit van het materiaal van de legging is belangrijk

Of u de legging nu naar de stad draagt ​​voor een koffie, of gewoon voor uw sportactiviteiten, u moet altijd letten op de kwaliteit van het materiaal. Kleding die latex of andere schadelijke stoffen bevat, kan allergische reacties of uitslag op uw huid veroorzaken. Kies daarom gecertificeerde materialen zonder stoffen voor uw legging, die irritatie kunnen veroorzaken en volg de aanbevolen onderhoudsinstructies voor compressieproducten.

4.    Lifestyle compressie leggings

Leggings zijn voor velen van ons een vast kledingstuk geworden. Ze zijn geweldig voor dagelijks gebruik en voor sportactiviteiten. Wist je dat de ACTIVE leggings helpt bij spierherstel? Je kunt ze ook gebruiken tijdens het reizen. De samendrukkende eigenschappen verbeterd de bloedcirculatie en verlicht vermoeide en gezwollen benen.

 


Vind u dit een goed antwoord?
Deel met uw vrienden

Product genoteerd in antwoord:

ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
New
Roze
Zwart

Compressielegging tegen cellulitis

Op voorraad Datum van afleveren: 10.12.2021
99,00 81,81 € exclusief BTW
Contact us
team LIPOELASTIC
Wij zijn hier om u te helpen
+31 (0)73 203 25 50 (NL) of +32 (0)78 481 963 (BE/LUX) (Ma – Vr, van 8:30 tot 17:00)
Stel uw vraag
" Wil jij op de hoogte worden gehouden over nieuws en trends op het gebied van plastische chirurgie? "

Váš email byl úspěšně přihlášen

Váš email už existuje

Při komunikaci nastala chyba, zkuste prosím přihlášení později

Váš email nebyl zadán korektně

Wij gebruiken cookies om uw online ervaring te verbeteren. Wanneer u doorgaat met het gebruik van de website gaat u akkoord met het gebruik hiervan.
OK!