Bel ons! We helpen u graag verder
  +31 (0)40 304 13 00 (Ma – Vr, van 8:30 tot 17:00)

Fitgirl en infuencer Elisa - over haar herhaalde borstvergroting en belang van postoperatieve zorgHerhaalde borstvergroting komen regelmatig voor. LIPOELASTIC interviewde de Belgische fitgirl en influencer Elisa over haar herhaalde borstvergroting. Waarom heeft zij dit laten doen? En hoe tevreden is zij nu met haar nieuwe borsten? Ten slotte geeft zij tips met betrekking tot postoperatieve zorg na een borst augmentatie, waaronder littekenbehandeling

pi unique

Hi Elisa, je hebt twee borstvergrotingen ondergaan. Kun je ons vertellen waarom je in eerste instantie een borstvergroting hebt laten doen?

“Ik heb gekozen voor een borstvergroting omdat ik hier al een lange tijd over droomde! Ik ben nooit gezegend geweest met veel borstweefsel en sinds dat ik aan sporten doe is het alleen maar minder geworden. Ik ben hier ook altijd super onzeker over geweest. Dus ik ben blij dat ik eindelijk de stap heb genomen om mijn grote onzekerheid aan te pakken.”

Helaas gaf jouw eerste borstvergroting niet het gewenste resultaat. Waar kwam dit door?

“Mijn eerste borstvergroting is mislukt. Niet alle artsen zijn bekwaam om een borstvergroting uit te voeren dus ik raad hierbij ook aan om goed je research te doen en op meerdere consulten te gaan bij verschillende dokters!”

Waarom besloot je voor een herhaalde borstvergroting te gaan en hoe tevreden ben je nu?

“Ik heb mijn hersteloperatie en prothesewissel bij Dr. Kevin Peters laten doen. Ik wilde mijn problemen zo snel mogelijk oplossen omdat ik heel veel last had van mijn mislukte eerste borstvergroting. Na mijn hersteloperatie bij Kevin Peters heb ik nog geen seconde spijt gehad van mijn beslissing. Ze zijn nu zoals ik ze altijd al wilde hebben, ik heb nu ‘dual-plane’, 500 cc mentor coh 2.. Ik ben er enorm tevreden mee!”

Je bent nu in de herstelperiode van jouw borstoperatie. Wat zijn jouw persoonlijke tips met betrekking tot een succesvol borstoperatie nazorg?

“Investeren in een goede postoperatieve bh die de nodige compressie geeft aan je borsten! Met de eerste borstvergroting had ik een goedkope postoperatieve bh en de tweede borstvergroting had ik LIPOELASTIC-compressie bh’s. Dit is een wereld van verschil. De LIPOELASTIC postoperatieve bh’s zijn van topkwaliteit, veel comfortabeler en hebben zeker een meerwaarde aan je genezingsproces!”

Welke postoperatieve kledingstukken van LIPOELASTIC heb je en kun je jouw ervaring hierover delen?

“Ik heb van LIPOELASTIC de eerste fase PI special en PI ideal. En voor de tweede fase PI unique. Ik kan niet meer zonder ze. Ik slaap een half jaar na mijn borstvergroting nog steeds met de PI ideal of PI special. Dit geeft een enorme ondersteuning aan mijn borsten en houd alles goed op zijn plek. Om te sporten gebruik ik de PI unique. Deze is stevig en zit als gegoten. Je voelt niet dat je iets aan hebt!”

Hoelang draag jij jouw postoperatieve bh‘s?

“Ik draag de postoperatieve bh’s sinds dag 1 van mijn borstvergroting. Na 8 weken mocht hij al uit maar ik vond hem zo fijn zitten dat ik hem ben blijven dragen. Nu een half jaar na mijn operatie draag ik ze nog steeds vrijwillig ‘s nachts!”

Je bent een inspirerend fitness model. Wanneer kon je voor het eerst weer naar de gym en hoe pakte je jouw routine weer op?

“Ik mocht van mijn arts na 8 weken weer terug sporten. Ik ben begonnen met lichte beenoefeningen op lichaamsgewicht, hierna ben ik overgeschakeld naar vaste toestellen en heb ik het zo langzaam terug opgebouwd tot ik terug weer volledig op mijn oude niveau kwam. Ik heb tijdens mijn rust/herstelperiode altijd voldoende eiwitten ingenomen zodat ik zo weinig mogelijk spierafbraak had.”

Litteken zorg is erg belangrijk tijdens het herstel. Hoe ziet jouw litteken nazorg eruit?

“Ik ben mijn litteken 2 weken na mijn operatie begonnen te verzorgen. Ik heb elke ochtend en avond de litteken crème en vitamine E olie in gemasseerd op mijn litteken. Dit doe ik nu nog regelmatig. De littekens zullen volledig genezen en vervagen na aantal maanden. Dit proces duurt heel lang maar als je dit goed verzorgd zie je er bijna niets meer van.”

Hoe ben je bekend geworden met LIPOELASTIC?

“‘Ik ben bekend geworden met Lipoelastic door de goede ervaringen van meisjes die ook een LIPOELASTIC bh hadden na hun borstvergroting. Mijn arts had er ook goede ervaringen mee en toen heb ik meteen op de site gekeken en mij een bh aangeschaft. En nog geen seconde spijt van gehad!”

Wil je verder nog tips geven aan alle (sport)vrouwen die binnenkort een borstoperatie ondergaan?

“‘Mijn tips die ik wil geven aan meiden die binnenkort een borstoperatie gaan ondergaan: zorg dat je als eerste voldoende research doet naar een goede dokter. Ik heb veel informatie gevonden via Facebook groepen. Zorg dat je jezelf een goede kwaliteitsvolle postoperatieve bh aanschaft met de nodige steun en dat je voldoende rust neemt na je operatie. En als laatste, maak je geen zorgen dat je spiermassa gaat verliezen. Je zal even softer ogen maar eens je terug mag sporten zal je snel merken dat je heel snel terug de oude wordt, maar dan met een mooi stel borsten ????????”

 

 

Benieuwd naar Elisa haar avonturen?
Volg haar dan nu via Instagram https://www.instagram.com/kubackaelisa/

 


Vind u dit een goed antwoord?
Deel met uw vrienden

Contact us
team LIPOELASTIC
Wij zijn hier om u te helpen
+31 (0)40 304 13 00 (NL) of +32 (0)78 481 963 (BE/LUX) (Ma – Vr, van 8:30 tot 17:00)
Stel uw vraag
" Wil jij op de hoogte worden gehouden over nieuws en trends op het gebied van plastische chirurgie? "

Váš email byl úspěšně přihlášen

Váš email už existuje

Při komunikaci nastala chyba, zkuste prosím přihlášení později

Váš email nebyl zadán korektně