Bel ons! We helpen u graag verder
  +31 (0)73 203 25 50 (Ma – Vr, van 8:30 tot 17:00)

Hoe bereik je het perfecte resultaat na liposuctie?

Antwoord:

 

Het uiteindelijke resultaat kan significant worden beïnvloed door, onder andere, verkeerde postoperatieve zorg.

Om cliënten te helpen het beste resultaat te bereiken en de postoperatieve fase te vergemakkelijken, heeft LIPOELASTIC een twee-fase programma voor compressietherapie ontwikkeld.

Patiënten die tijdens de herstelperiode het twee-fase programma voor compressietherapie hebben gevolgd bevestigen dat hun terugkeer naar het normale leven erg snel was en dat de resultaten perfect waren.

 

 

 

 

1e stap na liposuctie

Onze drukkleding gemaakt van het CLASSIC materiaal is speciaal ontworpen voor direct gebruik na de ingreep. De CLASSIC collectie is verrijkt met nanodeeltjes zilver. Het antibacteriële effect van zilver elimineert de groei van bacteriën, versnelt het genezingsproces en voorkomt nare geurtjes. Deze drukkleding is beschikbaar met drie soort sluitingen. We bevelen aan om de drukkleding van CLASSIC materiaal direct na de ingreep 3 weken lang te dragen.

 

 

 

 

 

2e stap na liposuctie

De UNIQUE collectie is speciaal ontworpen voor gebruik in de tweede fase van het herstel. Deze fase is minder pijnlijk en we raden aan deze gedurende 5 weken na de eerste fase te dragen. Speciale sluitingen stellen patiënten in staat om het compressieniveau aan te passen aan hun comfort. Geperforeerd 3D-materiaal handhaaft een constant microklimaat, wat een comfortabel gevoel geeft, zelfs wanneer het de hele dag wordt gedragen.


Vind u dit een goed antwoord?
Deel met uw vrienden

Contact us
team LIPOELASTIC
Wij zijn hier om u te helpen
+31 (0)73 203 25 50 (NL) of +32 (0)78 481 963 (BE/LUX) (Ma – Vr, van 8:30 tot 17:00)
Stel uw vraag
" Wil jij op de hoogte worden gehouden over nieuws en trends op het gebied van plastische chirurgie? "

Váš email byl úspěšně přihlášen

Váš email už existuje

Při komunikaci nastala chyba, zkuste prosím přihlášení později

Váš email nebyl zadán korektně

Wij gebruiken cookies om uw online ervaring te verbeteren. Wanneer u doorgaat met het gebruik van de website gaat u akkoord met het gebruik hiervan.
OK!