Bel ons! We helpen u graag verder
  +31 (0)40 304 13 00 (Ma – Vr, van 8:30 tot 17:00)

Hoe meet ik mezelf om de juiste maat post-operatieve kleding te kiezen?

Antwoord:

Voordat we beginnen, vergeet niet dat er niet zoiets is als een ' perfect ' passend kledingstuk, tenzij het op maat wordt gemaakt. Als u een op maat gemaakte kledingstuk nodig heeft, neem dan direct contact met ons op via https://www.lipoelastic.nl  om een pas afspraak te plannen. Elk drukpak kan op maat worden gemaakt om de perfecte pasvorm te garanderen. Hiervoor geldt een toeslag van 50% bovenop de normale prijs. Binnen 7 tot 10 dagen zal het opmaat gemaakte drukpak geleverd kunnen worden.

Als u weet welk model drukkleding u nodig heeft, zoek het dan op in de LIPOELASTIC e-shop waar u informatie vindt over de te meten gebieden.

Meet vervolgens de vereiste gebieden en vind de juiste maat in de maattabel.

Er zijn verschillende punten op het lichaam die we gebruiken als basispunten voor het meten van post-operatieve kleding (zie diagram).

 

Tips voor de juiste maatbepaling

1.      Voordat u begint, verwijdert u al uw kleding behalve ondergoed,  dit is de manier om de meest nauwkeurige resultaten te krijgen. Het is ook belangrijk om rechtop te staan, een ontspannen buik te hebben en op natuurlijke wijze te ademen.

2.      Wanneer de metingen worden verricht, moet het meetlint zich in een horizontale positie bevinden. De tape mag niet naar beneden of naar boven wijzen.

3.      Hou tijdens het meten de tape niet te los om uw lichaam, deze moet het lichaam raken, maar mag niet te snijden of te los zijn.

4.      Schrijf alle metingen op papier en meet opnieuw voor nauwkeurigheid.

 

Meet uzelf een paar keer om zeker te zijn van uw omvang op elk gebied. Noteer uw metingen voor de behandeling zodat dit later kan worden bekeken en om de  vooruitgang te controleren. Ook kan de vochtophoping zo in de gaten worden gehouden.

 

Valt u tussen twee maten in?

Voor de meeste vrouwen zijn heupen het breedste lichaamsdeel. Als uw heupen in een hogere maatcategorie vallen dan je taille, moet u altijd de maat kiezen die van toepassing is op uw heupen. De drukkleding zal vooral moeten aansluiten op het behandelde gebied. Heeft u bijvoorbeeld een operatie ondergaan aan uw buik, maar vallen de heupen niet binnen de maattabel dan is dit geen probleem. Uw buikomvang is in dit geval leidend.

Raadpleeg bij twijfel de maattabellen of neem contact op net een van onze medewerkers via de online chat of telefoon.

Al onze kledingstukken hebben een haak-en oogaanpassingoptie waardoor de maat kan worden aangepast gedurende uw herstelperiode. Het is heel goed mogelijk, dat een drukpak na enkele weken door vermindering van zwelling te groot wordt, waardoor u een kleinere maat nodig heeft. Het herstel van elk lichaam zal anders verlopen, houdt daarom de compressie goed in de gaten zodat u het mooiste resultaat behaalt na uw behandeling.

 

Maatbepaling vrouwen

LIPOELASTIC-producten hebben een medische maatvoerring en zullen afwiujken van uw normale confectiematen. Wij raden u sterk aan om uzelf te meten voordat u compressiekleding koopt. Deze conversietabel zou u nuttige aanwijzingen kunnen geven, maar mag in geen geval uw metingen vervangen.

 


 

Maatbepaling mannen

LIPOELASTIC-producten hebben een medische maatvoerring en zullen afwiujken van uw normale confectiematen. Wij raden u sterk aan om uzelf te meten voordat u compressiekleding koopt. Deze conversietabel zou u nuttige aanwijzingen kunnen geven, maar mag in geen geval uw metingen vervangen.

 

 

BICEPS

Meet rond de arm op het breedste deel van de biceps.

BORST

Meet rondom het breedste deel van de borst, vaak is dit ter hoogte van de tepels.

ONDER BORST

Meet rondom de onderborstomtrek.

TAILLE

Meet rond het kleinste deel van de taille.

HEUPGEBIED

Ga met beide voeten bij elkaar staan en meet rond het volste deel van het heupgebied.


Vind u dit een goed antwoord?
Deel met uw vrienden

Contact us
team LIPOELASTIC
Wij zijn hier om u te helpen
+31 (0)40 304 13 00 (NL) of +32 (0)78 481 963 (BE/LUX) (Ma – Vr, van 8:30 tot 17:00)
Stel uw vraag
" Wil jij op de hoogte worden gehouden over nieuws en trends op het gebied van plastische chirurgie? "

Váš email byl úspěšně přihlášen

Váš email už existuje

Při komunikaci nastala chyba, zkuste prosím přihlášení později

Váš email nebyl zadán korektně