Bel ons! We helpen u graag verder
  +31 (0)40 304 13 00 (Ma – Vr, van 8:30 tot 17:00)

LIPOELASTIC Benelux X Het Lipoedeem Project: Een Inspirerend samenwerkingBegin dit jaar hadden we het genoegen om samen te werken met Het Lipoedeem Project. Ons doel was om vrouwen met lipoedeem te empoweren en de kennis over deze vaak miskende aandoening te verspreiden. Lipoedeem is een chronische aandoening die wordt gekenmerkt door een abnormale ophoping van vetcellen, meestal in de benen en armen, wat kan leiden tot pijn en mobiliteitsproblemen. Door samen te werken met Het Lipoedeem Project, hopen we meer zichtbaarheid te geven aan deze aandoening en de vrouwen te ondersteunen die ermee te maken hebben.

 

Fotograaf: Chessarina Spaninks

 

De Kalender: Een Bron van Inspiratie

Een van de meest opmerkelijke onderdelen van dit initiatief is de creatie van een kalender, waarin vrouwen met lipoedeem centraal staan. Deze ongelooflijke en moedige vrouwen hebben hun verhalen en ervaringen gedeeld, en ze hebben zonder aarzelen om anderen te inspireren en te informeren. Hun deelname toont niet alleen hun moed, maar ook hun vastberadenheid om verandering te bewerkstelligen en meer begrip te creëren voor lipoedeem.

Als producent van compressiekleding, zijn we enthousiast aangesloten bij dit project. Onze Lipoedeem compressiekleding speelt een cruciale rol in het management van lipoedeem, door pijn en zwelling te verminderen en de mobiliteit te verbeteren. Door samen te werken met Het Lipoedeem Project, versterken we ons gezamenlijke doel om de levenskwaliteit van vrouwen met lipoedeem te verbeteren.

 

Fotograaf: Chessarina Spaninks

 

Dank aan de dames van Het Lipoedeem Project

Onze oprechte dank aan alle geweldige vrouwen die aan dit project hebben deelgenomen. Hun moed en vastberadenheid om hun verhalen te delen en anderen te inspireren, maken hen echte helden met lipoedeem.

Speciale dank aan:

  • Chessarina en Denise: Voor hun onmisbare bijdrage en voortdurende inzet om vrouwen met lipoedeem te ondersteunen. Jullie harde werk en toewijding maken een wereld van verschil.

Deze samenwerking markeert een belangrijke stap in onze missie om vrouwen met lipoedeem te ondersteunen en het bewustzijn over deze aandoening te vergroten. Door onze krachten te bundelen met Het Lipoedeem Project, hopen we een positieve impact te maken en een verschil te maken in het leven van velen. Samen staan we sterker en kunnen we meer bereiken.

Laten we blijven werken aan een toekomst waarin vrouwen met lipoedeem de ondersteuning en erkenning krijgen die ze verdienen. Samen staan we sterk!

 

Wil je een kalender kopen? Stuur Chessarina een persoonlijk bericht om de mooie kalender te ontvangen en te ondersteunen. Je kunt haar bereiken via e-mail op hetlipoedeemproject@hotmail.com of telefonisch op 0611137462.


Vind u dit een goed antwoord?
Deel met uw vrienden

Contact us
team LIPOELASTIC
Wij zijn hier om u te helpen
+31 (0)40 304 13 00 (NL) of +32 (0)78 481 963 (BE/LUX) (Ma – Vr, van 8:30 tot 17:00)
Stel uw vraag
" Wil jij op de hoogte worden gehouden over nieuws en trends op het gebied van plastische chirurgie? "

Váš email byl úspěšně přihlášen

Váš email už existuje

Při komunikaci nastala chyba, zkuste prosím přihlášení později

Váš email nebyl zadán korektně