Bel ons! We helpen u graag verder
  +31 (0)40 304 13 00 (Ma – Vr, van 8:30 tot 17:00)

Wat is postoperatieve drukkleding?

LIPOELASTIC® postoperatieve drukkleding is ontworpen voor de postoperatieve behandeling na plastische of esthetische chirurgie, zoals liposuctie, mammoplastie, vergroting of reconstructie van de borsten, buikwandcorrectie, facelift, neklift, etc.


Waarom u postoperatieve drukkleding zou moeten dragen

Drukkleding is een onlosmakelijk onderdeel van postoperatieve zorg . In sommige gevallen kan het niet dragen van de juiste postoperatief drukkleding leiden tot ernstige gevolgen. Het resultaat van de ingreep kan hierdoor mogelijk niet in lijn liggen met de verwachtingen van de cliënt. Een andere reden om postoperatieve drukkleding te dragen is het feit dat het het genezingsproces versnelt, waardoor de cliënt weer snel aan zijn of haar dagelijkse werkzaamheden toekomt.

2 tot 4 weken na de ingreep

100% van de patiënten komen sneller weer toe aan de dagelijkse werkzaamheden dan degene die geen postoperatieve drukkleding gebruiken na een ingreep


Wat wordt met compressie therapie gewaarborgd?


Onze kwaliteitscertificaten

OEKO-TEX

Dit garandeert de afwezigheid van schadelijke stoffen in onze kleding, wat jaarlijks wordt getest door de Trial Institute Hohenstein in Duitsland. Dit certificaat is een garantie voor de kwaliteit en veiligheid van onze producten. Alle kledingstukken zijn latexvrij.

ISO 9001:2001

Dit is een internationaal erkend kwaliteitsmanagement systeem wat ons gestroomlijnde beleid, processen en producenten certificeert. Onze productie is er op gericht om een optimale klanttevredenheid te bereiken. Onze processen en procedures worden jaarlijks geïnspecteerd om naleving te verzekeren.

CE – Declaration of conformity

LIPOELASTIC® producten voldoen aan de vereisten van de Medical Device Directive 93/42/EEC en de Government Regulation No. 336/2004 zoals voorgeschreven. De LIPOELASTIC® producten mogen hierdoor de CE markering dragen.


CLASSIC materiaal

Het CLASSIC materiaal is dankzij haar unieke eigenschappen nog altijd de het meest gebruikte materiaal in onze LIPOEALSTIC® collectie. Het gepatenteerde en klinisch geteste technologie heeft zich afgelopen 15 jaar meer dan bewezen. Dankzij de LYCRA-vezel geeft het CLASSIC materiaal een stabiele en nauwkeurige compressie, zowel horizontaal als verticaal, wat algemeen wordt beschouwd als de belangrijkste parameter voor compressiekleding. We gebruiken elastische microfibers die het vocht van de huid afvoeren en zorgen voor een aangenaam koelend effect. Na de operatie, tijdens de herstelperiode, warmt het lichaam gemakkelijk op en dus is het koele gevoel zeer aangenaam voor patiënten. Het CLASSIC materiaal is duurzaam en bestand tegen normale slijtage tijdens het dagelijks gebruik. Het is ook heel zacht om aan te raken en geeft je tijdens het herstel een comfortabel gevoel.


RIB materiaal

Een nieuw materiaal speciaal gemaakt voor LIPOELASTIC. De compressie waarborgt een strakke pasvorm rond het lichaam, zonder de noodzaak van een dubbele onderlaag. Het materiaal kan worden gebruikt tijdens zowel de eerste als de tweede fase van het herstel.


UNIQUE materiaal

UNIQUE compressiekleding materiaal is speciaal ontworpen voor de tweede fase van het herstel en is bedoelt om de pijn te verlichten. Tijdens de zomer kan het worden gebruikt voor de eerste en tweede fase van de postoperatieve zorg vanwege het unieke microklimaat van het materiaal. UNIQUE materiaal is letterlijk uniek in de markt van plastische en esthetische chirurgie en wordt door geen enkele concurrent aangeboden.

" Wil jij op de hoogte worden gehouden over nieuws en trends op het gebied van plastische chirurgie? "

Váš email byl úspěšně přihlášen

Váš email už existuje

Při komunikaci nastala chyba, zkuste prosím přihlášení později

Váš email nebyl zadán korektně