Bel ons! We helpen u graag verder
  +31 (0)40 304 13 00 (Ma – Vr, van 8:30 tot 17:00)

Waarom kiezen voor LIPOELASTIC
Shapewear Everyday?

LIPOELASTIC heeft bijna twintig jaar ervaring met het produceren van compressiekleding voor postoperatieve zorg. Deze expertise hebben we gebruikt om ons assortiment uit te breiden met LIPOELASTIC® Everyday shapewear. De Everyday shapewear-reeks is speciaal bedoelt als shapewear, maar kan ook postoperatief worden gedragen om het resultaat van de ingreep verder te verbeteren.

LIPOELASTIC® Everyday shapewear is niet alleen een oplossing voor speciale gelegenheden, maar kan ook worden gebruikt, zoals de naam al doet vermoeden voor dagelijks gebruik. Shapewear verbetert je figuur onmiddellijk, dus ideaal voor dat speciale moment. Shapewear laat zichtbare sliplijnen verdwijnen en strijkt onregelmatigheden en onaantrekkelijke afknellingen glad, waardoor je een gebeeldhouwd silhouet krijgt.


Voordelen van Shapewear Everyday

  • Vlakt het gebied van buik en heupen af
  • Afslankend effect
  • Naadloos ondergoed
  • Onzichtbaar onder elke kleding
  • Lichtgewicht materiaal
  • Voelt zacht aan
  • Voelt als een tweede huid

Zowel voor hem als haar

LIPOELASTIC® Everyday shapewear is ontworpen voor zowel hem als haar en zorgt voor het perfecte silhouet.

De LIPOELASTIC® shapewear modellen voor vrouwen bestaan uit zowel shapewear met hoge als met lage taille om het buik- en heupgedeelte te ondersteunen en glad te strijken, waardoor kleding er beter uitziet en beter past. Het lichtgewicht materiaal voelt zacht aan en is onzichtbaar onder kleding.

De LIPOELASTIC shapewear modellen voor mannen zijn speciaal bedoeld om borstvorming minder zichtbaar te maken en om de romp slanker te maken. De shapewear modellen voor mannen kunnen perfect gedragen worden onder een getailleerd T-shirt of shirt. De shapewear kan ook worden gebruikt door transgender-vrouwen die borsten minder zichtbaar willen maken.

“Verander hoe je er uitziet en voelt”.

Materiaal design

LIPOELASTIC shapewear is comfortabel om te dragen. De SECOND SKIN technologie is speciaal ontworpen om vocht te absorberen en via de stof af te drijven van de huid, zodat u de gehele dag droog blijft.


SECOND SKIN materiaal

We hebben besloten om een nieuw SECOND SKIN materiaal aan onze portfolio toe te voegen vanwege de veelzijdige eigenschappen. Dit materiaal wordt toegepast in onze nieuwe Shapewear-collectie, maar is ook geschikt voor compressiekleding. Door zijn natuurlijke stretch volgt het de spieren en bewegingen in elke richting, waardoor het als een "tweede huid" aanvoelt. Dit superieure materiaal heeft een hoge weerstand en is extreem ademend. De structuur van het materiaal zorgt voor een ultrasnel uitdrogend effect, wat comfortabel is tijdens het zweten.


UNIQUE materiaal

UNIQUE compressiekleding materiaal is speciaal ontworpen voor de tweede fase van het herstel en is bedoelt om de pijn te verlichten. Tijdens de zomer kan het worden gebruikt voor de eerste en tweede fase van de postoperatieve zorg vanwege het unieke microklimaat van het materiaal. UNIQUE materiaal is letterlijk uniek in de markt van plastische en esthetische chirurgie en wordt door geen enkele concurrent aangeboden.

" Wil jij op de hoogte worden gehouden over nieuws en trends op het gebied van plastische chirurgie? "

Váš email byl úspěšně přihlášen

Váš email už existuje

Při komunikaci nastala chyba, zkuste prosím přihlášení později

Váš email nebyl zadán korektně