Bel ons! We helpen u graag verder
  +31 (0)40 304 13 00 (Ma – Vr, van 8:30 tot 17:00)

PI elite: Revolutionaire Postoperatieve Zorg 

Wij begrijpen het belang van het bieden van de best mogelijke postoperatieve zorg. Maak kennis met PI elite - een beha ontworpen om postoperatief comfort opnieuw te definiëren. Het is niet zomaar een beha; het is een revolutie omdat we geloven dat jouw herstelperiode uitzonderlijke zorg en een vleugje innovatie verdient.

 

 

Elk Detail Telt

Geen enkel detail wordt over het hoofd gezien - van warmtegevormde cups die naadloos aansluiten op je nieuwe vorm voor optimale ondersteuning en comfort tot gespecialiseerde ritssluitingbescherming die zorgt voor een veilige pasvorm. Jouw comfort staat voorop, en elk element van PI elite weerspiegelt onze onwrikbare toewijding aan excellentie.

 

 

 

Voor Jouw Comfort

Met het oog op jouw comfort hebben we gemakkelijk verstelbare schouderbandjes en een naadloos Easy Clip-systeem geïntegreerd, zodat je moeiteloos kunt vastmaken en comfortabel kunt bewegen, zelfs op cruciale momenten. Ontworpen met jouw beperkte mobiliteit in gedachten, heeft PI elite een voorsluiting - strategisch gepositioneerd voor gemakkelijke toegang in die eerste postoperatieve dagen.

 

 

 

Tweede-Huid Materiaal

Gemaakt van de beste materialen en zorgvuldig geselecteerde stoffen, heeft PI elite superieure vochtregulerende eigenschappen voor een droog en comfortabel gevoel gedurende de dag. Zacht aanvoelend en bestand tegen pilling, biedt het zachte maar stevige compressie die essentieel is voor postoperatieve borstprocedures. Delicate roze details voegen een laatste touch toe, accentueren jouw elegantie en stijl - waardoor PI elite niet zomaar een beha is, maar een statement van verfijning en kwaliteit.

 

 

 

 

Ontdek PI elite en til jouw postoperatieve zorg naar een nieuw niveau.


Vind u dit een goed antwoord?
Deel met uw vrienden

Product genoteerd in antwoord:

PI elite
PI elite
PI elite
New
Zwart

Postoperatieve compressie-bh van rekbaar materiaal, met naadloze cups en afgewerkt met EASY-CLIP bandjes. Perfect tot in elk detail.

Op voorraad Datum van afleveren: 23.04.2024
89,90 74,29 € exclusief BTW
Contact us
team LIPOELASTIC
Wij zijn hier om u te helpen
+31 (0)40 304 13 00 (NL) of +32 (0)78 481 963 (BE/LUX) (Ma – Vr, van 8:30 tot 17:00)
Stel uw vraag
" Wil jij op de hoogte worden gehouden over nieuws en trends op het gebied van plastische chirurgie? "

Váš email byl úspěšně přihlášen

Váš email už existuje

Při komunikaci nastala chyba, zkuste prosím přihlášení později

Váš email nebyl zadán korektně