Bel ons! We helpen u graag verder
  +31 (0)40 304 13 00 (Ma – Vr, van 8:30 tot 17:00)

Preventieve borstamputatie met reconstructie d.m.v. borstimplantatenBorstkanker is een ernstige ziekte die veel vrouwen raakt. De kans op het vormen van de ziekte is groter als de ziekte eerder in de familie is voorgekomen. Dit was ook het geval voor Christine, die in september van dit jaar een belangrijke beslissing nam. Namelijk beide borsten preventief laten verwijderen. Na de ingreep droeg ze een postoperatieve bh van LIPOELASTIC®; we vroegen haar hoe ze de borstamputatie en het traject na de ingreep heeft ervaren.

Waarom heb je gekozen voor een preventieve borstamputatie (borstverwijdering)?

Ik heb een genetische aanleg voor borstkanker (d.w.z. 80% risico op borstkanker). Ondanks een consistent preventief programma zie ik alle onderzoeken als "wachtend" op iets dat toch komen gaat. Ik heb twee kleine kinderen en heb daarom de verplichting om voor hen te zorgen. Dat is waarom ik besloot de preventieve borstverwijdering te ondergaan en reconstructie met behulp van borstimplantaten.

Hoe lang draag je de postoperatieve bh en hoeveel heb je er?

Ik heb in totaal 4 postoperatieve beha's. Ik kreeg één beha in het ziekenhuis na de procedure, maar helaas paste deze me niet. Dus op eigen initiatief kocht ik drie postoperatieve beha's van LIPOELASTIC. Het meest comfort had ik van het dragen van de PI-ideal bh; het is gemaakt van zeer aangenaam materiaal, zorgt voor een goede compressie en geeft een beschermd gevoel gedurende de hele dag.

Hoe beoordeel je de functionaliteit en het comfort van de LIPOELASTIC®-bh? Wat doet het met jou?

Ik voelde me er heel goed in. Ik beschouw het zeker als de beste bh die ik heb geprobeerd. Ik kan het alleen maar aanraden. Ik vond het fijn dat alle LIPOELASTIC®-bh's van voldoende compressie zijn voorzien, dus ik was niet bang dat de implantaten van hun positie zouden veranderen (tijdens het bewegen of tijdens het slapen). Tevens zijn de beha's gemaakt van aangenaam materiaal, waarin ik mijzelf de hele dag comfortabel voel.

 


Vind u dit een goed antwoord?
Deel met uw vrienden

Product genoteerd in antwoord:

PI ideal
PI ideal
PI ideal
Naturel
Zwart

Elastische BH, met hitte voorgevormde cups, sluiting met haken en ogen, brede elastische band, bandjes met haak-en-oog sluiting 

Op voorraad Datum van afleveren: 18.06.2024
69,90 57,77 € exclusief BTW
Contact us
team LIPOELASTIC
Wij zijn hier om u te helpen
+31 (0)40 304 13 00 (NL) of +32 (0)78 481 963 (BE/LUX) (Ma – Vr, van 8:30 tot 17:00)
Stel uw vraag
" Wil jij op de hoogte worden gehouden over nieuws en trends op het gebied van plastische chirurgie? "

Váš email byl úspěšně přihlášen

Váš email už existuje

Při komunikaci nastala chyba, zkuste prosím přihlášení později

Váš email nebyl zadán korektně