Bel ons! We helpen u graag verder
  +31 (0)40 304 13 00 (Ma – Vr, van 8:30 tot 17:00)

Compressiekleding. Alles wat u moet weten.Als u overweegt om liposuctie te ondergaan, dan is er één ding dat ik bij elk consult met een nieuwe patiënt noem. Het dragen van de compressiekleding tijdens het herstelproces is net zo belangrijk als de eigenlijke procedure. Het dragen van het kledingstuk dat uw kliniek voor u heeft uitgekozen, echt écht een must. Het leert de huid waar ze in de juiste positie moet genezen, terwijl u al het extra vocht uit de drains (als uw chirurg dat heeft gebruikt) of via uw eigen lymfestelsel wegknijpt.

Nu we u hebben laten kennismaken met de redenen waarom deze compressievesten zo belangrijk zijn, laten we samen elk voordeel bekijken.

Voorkomt dat overtollig vocht zich ophoopt in de behandelde gebieden.

Doordat het vet wordt verwijderd tijdens de Vaser Liposuctie behandeling, ontstaat er een zogenaamde "derde ruimte" tussen de huid en de spier. Deze ruimte kan worden gevuld met vloeistof die vast kan komen te zitten terwijl het weefsel regenereert. Door een gelijkmatige druk uit te oefenen op alle behandelde gebieden, vermijdt u een opeenhoping van vloeistoffen die esthetische complicaties kunnen veroorzaken die moeilijk te behandelen zijn en extra kosten met zich meebrengen voor uw procedure. Veel voorkomende complicaties als gevolg van het verzamelen van vocht zijn seromas en een waargenomen verharding van sommige delen van de behandelde gebieden.

Ondersteuning van uw lymfestelsel

Voor degenen die het niet weten, ons lichaam heeft een lymfestelsel dat de taak heeft overtollig vocht uit ons lichaam af te voeren en gifstoffen naar organen te helpen verplaatsen, zodat we ze kunnen verwijderen. Elke vorm van liposuctie (inclusief Vaser Liposuctie) zal dit lymfestelsel onvermijdelijk tot op zekere hoogte beschadigen. Bovendien zal uw eigen ontstekingsreactie leiden tot de productie van wat vocht in de behandelde weefsels. Naarmate het lymfestelsel herstelt en het behandelde gebied geneest tijdens het herstelproces, kan de compressie die door de kledingstukken wordt geleverd, vooral in combinatie met een goede lymfedrainagemassage, het lymfestelsel ondersteunen bij het verplaatsen van deze extra hoeveelheid vloeistof weg van de gebieden waar de liposuctie werd uitgevoerd.

Versterking van het terugtrekken van uw huid

Omdat er een gelijkmatige druk op de huid wordt uitgeoefend, wordt deze gedwongen om op een gelijkmatige en homogene manier te genezen, waardoor een gerimpeld uiterlijk wordt voorkomen. Omdat de huid en oppervlakkige weefsels gelijkmatig op de spier "plakken", helpt het de huid terug te trekken.

Elk kledingstuk PAST NIET IEDEREEN

Elk kledingmerk heeft een veelvoud aan kledingstukken in verschillende vormen en maten die het beste passen bij de behandelde gebieden. Een goede druk is essentieel om de goede resultaten te behalen die nodig zijn. Het hebben van een los kledingstuk is gewoon nutteloos. Op dit moment zou u kunnen denken dat u claustrofobisch aanvoelt als u ze draagt, maar de waarheid is dat vrijwel elke patiënt van mij me heeft verteld hoe comfortabel ze zijn en dat sommigen van hen ze blijven dragen, zelfs na de door ons voorgestelde postoperatieve periode.

Bij het ruilen van de buik en flanken gebruiken we twee verschillende soorten kledingstukken.

Een compressievest om gelijkmatige druk uit te oefenen over alle behandelde gebieden, en een compressiebinder die door het aanbrengen van een extra druklaag voorkomt dat de huid op onjuiste wijze vouwt, de juiste vorm op zijn plaats houdt en al het overtollige vocht wegperst van de behandelde gebieden.

 

Door de jaren heen hebben we geconstateerd dat kledingstukken met lycra-elastische vezels niet alleen doeltreffend zijn, maar ook zeer comfortabel zijn. Alle kledingstukken in onze kliniek zijn ook latexvrij. Houd er rekening mee dat de niet-medische compressievestjes u daadwerkelijk kunnen schaden en complicaties kunnen veroorzaken zoals seromas, verhoogde vorming van littekenweefsel en de kans op infectie vergroten.

Hoe lang wordt geadviseerd om ze te dragen?

Elk gebied heeft een andere eis. Met het oog op het behalen van geweldige resultaten, raden we hier bij LF Aesthetics het volgende aan:

  • Fulltime, dat wil zeggen 24 uur per dag gedurende 3 weken. Alleen tijdelijk afdoen tijdens het douchen. Dit wordt gevolgd door
  • Parttime, dat wil zeggen 12 uur per dag, zowel overdag als 's nachts dragen terwijl u slaapt.

Bij het uitvoeren van Vaser Liposuctie in het submentale gebied (onder de kin) raden we aan om het compressiekledingstuk de eerste 3 dagen fulltime aan te houden en de overige 7 dagen parttime.

 

Volg onze instructies!

Het zou zonde zijn om een ​​procedure te doorlopen en onopvallende resultaten te hebben als u geweldige resultaten zou kunnen behalen door de instructies op te volgen die we u in onze kliniek hebben gegeven. Zoals we gewoonlijk zeggen, doe het goed of doe het helemaal niet. In onze kliniek gebruiken we LIPOELASTIC-producten.

 

Artikel door Dr. Leonardo Fasano, liposuctie-expert voor LF Aesthetics

Website: www.drleonardofasano.co.uk
Instagram: @drleonardofasano


Vind u dit een goed antwoord?
Deel met uw vrienden

Product genoteerd in antwoord:

KPad
KPad
KPad
Bestseller
Surgeons
Naturel
Zwart

Foam - unisex foam inzetstuk (kussen) 

Op voorraad Datum van afleveren: 27.02.2024
28,90 26,51 € exclusief BTW
Contact us
team LIPOELASTIC
Wij zijn hier om u te helpen
+31 (0)40 304 13 00 (NL) of +32 (0)78 481 963 (BE/LUX) (Ma – Vr, van 8:30 tot 17:00)
Stel uw vraag
" Wil jij op de hoogte worden gehouden over nieuws en trends op het gebied van plastische chirurgie? "

Váš email byl úspěšně přihlášen

Váš email už existuje

Při komunikaci nastala chyba, zkuste prosím přihlášení později

Váš email nebyl zadán korektně