Bel ons! We helpen u graag verder
  +31 (0)40 304 13 00 (Ma – Vr, van 8:30 tot 17:00)

LIPOELASTIC kleding: welke sluiting moet ik kiezen?LIPOELASTIC compressiekleding kent drie soorten sluitingen. We willen ze graag aan u voorstellen zodat u gemakkelijker kunt bepalen welk soort u wilt hebben:

Comfort

We hebben deze sluiting ‚Comfort‘ genoemd omdat deze optie zeer comfortabel is en voor patiënten gemakkelijk aan te trekken is. Onder de ritssluiting zijn er om de zeven cm steunhaakjes geplaatst langs de lengte van de rits, zodat u het nog gemakkelijker kunt aantrekken en vastmaken. De hele lengte van de sluiting is voorzien van een onderliggende laag stof, zodat deze niet in de huid gaat irriteren. Naast de comfortbevestiging zijn er twee extra steunhaakjes aan het einde van de rits geplaatst die eerst moeten worden bevestigd, waardoor het gemakkelijker wordt om de rits te sluiten.

We raden deze sluiten aan als eerste kledingstuk onmiddellijk na de ingreep.

Bij de meeste modellen bevindt de rits zich aan de zijkant van het product, tenzij het een vest is, waarbij de rits zich aan de voorkant bevindt.

 

 

 

Variant

We hebben deze sluiting ‚Variant‘ genoemd omdat dit type sluiting variabel is en patiënten in staat stelt de kledingmaat aan te passen zodra de zwelling afneemt. Het heeft drie rijen haakjes en ogen en het is aan jou om te beslissen welke rij het meest comfortabel is.

De VH Variant is vervaardigd met haken aan beide zijden van het kledingstuk, waardoor de maat met maximaal drie cm kan worden aangepast. Alle andere producten met de optie Variant bevestiging hebben haakjes en ogen aan de voorkant van het kledingstuk.

De haakjes zitten niet direct op de huid, maar vraag bij uw chirurg of verpleegkundige na welke lichaamsdelen door de ingreep worden behandeld.

Onze TIP: wanneer ook een buikoperatie is gepland, raden we het speciale supplementproduct ‚Kpad‘ aan - dit is een buikkussen gemaakt van speciaal schuim dat onder het kledingstuk bij de buik wordt geplaatst, zodat de sluiting de huid op geen enkele manier kan irriteren.

 

Zonder ritssluiting

Zoals de naam al doet vermoeden, hebben producten zonder rits geen sluiting. We raden deze producten aan als onderdeel van de 2e postoperatieve zorgstap, vanaf de 5e week. Deze producten zijn ook ideaal voor gebruik als shapewear.

Voor onze langere broek-modellen, raden we het aanvullende product ‚Easy slide aid‘ aan, wat het gemakkelijker maakt om het kledingstuk aan te trekken.

 

 

 

 

 


Vind u dit een goed antwoord?
Deel met uw vrienden

Contact us
team LIPOELASTIC
Wij zijn hier om u te helpen
+31 (0)40 304 13 00 (NL) of +32 (0)78 481 963 (BE/LUX) (Ma – Vr, van 8:30 tot 17:00)
Stel uw vraag
" Wil jij op de hoogte worden gehouden over nieuws en trends op het gebied van plastische chirurgie? "

Váš email byl úspěšně přihlášen

Váš email už existuje

Při komunikaci nastala chyba, zkuste prosím přihlášení později

Váš email nebyl zadán korektně