Bel ons! We helpen u graag verder
  +31 (0)40 304 13 00 (Ma – Vr, van 8:30 tot 17:00)

3 stappen om weer tevreden te kunnen zijn met je borsten!Hoewel vrouwen er niet veel over praten, zijn er maar weinigen echt blij met hun borsten. Gelukkig is plastische chirurgie niet langer een taboe en ondanks alle negatieve meningen wil je toch gewoon een mooi figuur?

1) Stel jezelf voor na een operatie

Voor veel vrouwen is plastische chirurgie nog steeds iets ondenkbaars. In praktijk is een groot deel van de eigenwaarde van een vrouw afhankelijk van hoe ze vindt dat je ze er uit ziet. Geloof het of niet, je kunt het realiseren hebben met uitgebalanceerde lichaamsverhoudingen.

 

2) Laat je goed informeren

Een mooi lichaam vereist niet alleen vastberadenheid, maar ook de juiste informatie en post-operatieve zorg. Deze fase wordt vaak onderschat, hoewel het de helft van de reis naar je gewenste figuur omvat. Lees er meer over op internet en in esthetische centra die u advies kunnen geven.

 

3) Kies de juiste chirurgische beha

Postoperatieve zorg omvat de aanschaf van de juiste chirurgische compressiebeha, die de genezing versnelt, de vorm van uw borsten aanpast, antibacteriële bescherming biedt, pijn vermindert en meer. Als je al een operatie hebt gepland, is het goed om ten minste twee of drie speciale beha's te hebben die je tijdens het herstelproces kunt rouleren en schoon kunt houden.


Vind u dit een goed antwoord?
Deel met uw vrienden

Contact us
team LIPOELASTIC
Wij zijn hier om u te helpen
+31 (0)40 304 13 00 (NL) of +32 (0)78 481 963 (BE/LUX) (Ma – Vr, van 8:30 tot 17:00)
Stel uw vraag
" Wil jij op de hoogte worden gehouden over nieuws en trends op het gebied van plastische chirurgie? "

Váš email byl úspěšně přihlášen

Váš email už existuje

Při komunikaci nastala chyba, zkuste prosím přihlášení později

Váš email nebyl zadán korektně